Logo Kinedelie

SPORT

Beroepssporters alsook recreatieve sporters krijgen ooit eens te maken met letsels die eigen zijn aan hun sporttak. Deze kunnen enerzijds verschillen van een lichte peesontsteking of spierverrekking tot zware gewrichtsband - of kraakbeenletsels. 

Of het nu gaat om een inklemming van de schouderpees, een liesblessure, een voorste kruisband letsel, een enkelverzwikking of iets anders... Er wordt voor iedereen een revalidatieprogramma gemaakt op maat. 

De patiënt(e) doorloopt enkele fases van herstel waarbij er gestreefd wordt naar een hogere belastbaarheid en daardoor de kans op hervallen verkleint. Door de constante begeleiding tijdens het revalideren bereikt de sporter zijn gewenste niveau en kan hij zijn activiteit hervatten. Aangezien de praktijk gelegen is in het sportcentrum EasyFit Kuurne, zijn alle toestellen ter beschikking om de sporter dat net ietsje meer aan versterking mee te geven. Uiteraard kan men na de revalidatie desgewenst een persoonlijk programma krijgen om het behaalde resultaat te blijven behouden.